New Syllabus HP0-922 exam q and a are furnished right here.

HP0-922 free test online | HP0-922 test example | HP0-922 test prep | HP0-922 pass marks | HP0-922 writing test questions - cscentral.com



HP0-922 - Implementing and Supporting HP Storage Essentials v5.1 - Dump Information

Vendor : HP
Exam Code : HP0-922
Exam Name : Implementing and Supporting HP Storage Essentials v5.1
Questions and Answers : 130 Q & A
Updated On : October 18, 2017
PDF Download Mirror : HP0-922 Dump
Get Full Version : Pass4sure HP0-922 Full Version


Did you tried these HP0-922 real question bank and study guide.

I have searched perfect material for this specific topic over online. But I could not find the suitable one which perfectly explains only the needed and essential things. When I found cscentral brain dump material I was really surprised. It just covered the essential things and nothing overwhelmed in the dumps. I am so excited to find it and used it for my preparation.

Are there good resources for HP0-922 study guides?

for you to have a look at and put together for my HP0-922 check, I used cscentral QA and examination simulator. All thanks to this particularly astounding cscentral. thanks for assisting me in clearing my HP0-922 check.

Worked hard on HP0-922 books, but everything was in this study guide.

Being an underneath average scholar, I were given terrified of the HP0-922 exam as subjects seemed very tough to me. butpassing the take a look at was a need as I had to change the task badly. searched for an clean manual and got one with the dumps. It helped me answer all a couple of kind questions in 200 mins and bypass effectively. What an exquisitequery & solutions, mind dumps! satisfied to get hold of two gives from well-known organizations with handsome bundle. I advise most effective cscentral

i'm very happy with this HP0-922 exam guide.

I in reality thanks. i have cleared the HP0-922 exam with the assist of your mock exams. It changed into very a lot beneficial. I absolutely would endorse to people who are going to appear the HP0-922.

Take a smart circulate to pass HP0-922

I prepared HP0-922 with the help of cscentral and found that they have pretty good stuff. I will go for other HP0-922 exams as well.

Are there good resources for HP0-922 study guides?

The exercise exam is incredible, I exceeded HP0-922 paper with a rating of one hundred percentage. nicely worth the cost. I may be back for my subsequent certification. initially permit me provide you with a huge thanks for giving me prep dumps for HP0-922 exam. It was indeed useful for the coaching of checks and additionally clearing it. You wont believe that i got no longer a unmarried solution incorrect !!!Such comprehensive exam preparatory material are first-rate way to attain high in assessments.

I need actual questions of HP0-922 exam.

I asked my brother to give me some advice regarding my HP0-922 test and he told me to buckle up since I was in for a great ride. He gave me this cscentrals address and told me that was all I needed in order to make sure that I clear my HP0-922 test and that too with good marks. I took his advice and signed up and Im so happy that I did it since my HP0-922 test went amazing and I passed with good score. It was like a dream come true so thank you.

can i find actual Q&A of HP0-922 examination?

I though that if I may want to clear our HP0-922 test and sure that is once I got here to know with my old fine buddy that cscentral is the one that could be the boon for me as it were given me my intelligence eventually again which I had misplaced for a while and that i wish that this will in no way recover from for me getting my HP0-922 take a look at cleared after all.

Just tried once and I am convinced.

cscentral tackled all my problems. thinking about long question and answers became a check. anyways with concise, my planning for HP0-922 examination changed into truly an agreeable experience. I correctly surpassed this exam with 79% score. It helped me don't forget without lifting a finger and solace. The Questions & answers in cscentral are becoming for get prepared for this examination. lots obliged cscentral to your backing. I should think about for lengthy just even as I used cscentral. Motivation and high-quality Reinforcement of novices is one topic which i discovered difficult but their help make it so easy.

Less effort, great knowledge, guaranteed success.

Hi Team, I have completed HP0-922 in first attempt and thanks a lot for your useful question bank.

See more HP dumps

HP2-B109 | HP2-K22 | HP2-B11 | HP2-H23 | HP3-X04 | HP0-065 | HP2-B110 | HP3-C27 | HP2-H24 | HP0-760 | HP0-Y45 | HP2-B126 | HP0-095 | HP0-S19 | HP0-J20 | HP0-096 | HP0-Y19 | HP0-M17 | HP2-N37 | HP0-M57 | HP0-450 | HP0-094 | HP2-B62 | HP0-402 | HP0-X02 | HP5-K01D | HP2-E53 | HP5-H03D | HP2-H25 | HP0-A22 | HP0-Y31 | HP2-K23 | HP2-E42 | HP2-B148 | HP2-B111 | HP0-144 | HP0-M45 | HP2-E34 | HP0-381 | HP2-N28 | HP0-449 | HP0-207 | HP2-N47 | HP2-N43 | HP2-Z22 | HP0-S36 | HP0-920 | HP3-C17 | HPE0-J79 | HP2-E45 |

Latest Exams added on cscentral

1Z0-453 | 210-250 | 300-210 | 500-205 | 500-210 | 70-765 | 9A0-409 | C2010-555 | C2090-136 | C9010-260 | C9010-262 | C9020-560 | C9020-568 | C9050-042 | C9050-548 | C9050-549 | C9510-819 | C9520-911 | C9520-923 | C9520-928 | C9520-929 | C9550-512 | CPIM-BSP | C_TADM70_73 | C_TB1200_92 | C_TBW60_74 | C_TPLM22_64 | C_TPLM50_95 | DNDNS-200 | DSDPS-200 | E20-562 | E20-624 | E_HANABW151 | E_HANAINS151 | JN0-1330 | JN0-346 | JN0-661 | MA0-104 | MB2-711 | NSE6 | OMG-OCRES-A300 | P5050-031 |

See more dumps on cscentral

000-N09 | HP2-B119 | HP0-302 | MSC-122 | 700-280 | 1Z0-873 | JN0-541 | 9L0-205 | C2090-549 | C9050-042 | VCAN610 | P2090-054 | 920-173 | SABE201 | HP0-S28 | C4040-109 | C9560-652 | 000-715 | 270-132 | HP0-704 | C2010-570 | FSDEV | BCP-340 | 00M-513 | 3X0-204 | E20-517 | 200-601 | 210-065 | A2010-577 | 000-087 | IREB | CTEL | HP2-B44 | LOT-412 | MB3-230 | A2150-563 | HP0-D30 | ICDL-EXCEL | 000-731 | 000-435 | 190-827 | 920-433 | ST0-306 | 920-803 | C2010-504 | MB3-230 | 6002 | E20-350 | 300-080 | ST0-91W |

HP0-922 Questions and Answers

HP0-922


  1. Storage Essentials User Guide

  2. Storage Essentials Release Notes

  3. Storage Essentials Installation Guide

  4. Storage Essentials Administrator Guide


Answer: B


QUESTION: 115

If you have a separate server installation of HP Systems Insight Manager and Storage Essentials, what are the database requirements? (Select two.)


  1. An Oracle database must be installed on both servers.

  2. You can use any database with ODBC connectivity for both servers.

  3. You need to have an Oracle database on the Storage Essentials server.

  4. An Oracle database must be installed on the HP Systems Insight Manager server.

  5. The Microsoft SQL database can be used on the HP Systems Insight Manager server and Oracle on the Storage Essentials server.


Answer: C, E


QUESTION: 116

You want a Linux managed host to show up as a NAS device. What should you do?


  1. Install the appropriate Storage Essentials plug-in.

  2. Install the add-on NAS CIM extension on that host.

  3. Modify the configuration file for that managed host.

  4. Edit the management server configuration file on the server.


Answer: C


QUESTION: 117

What is the default discovery technique for Brocade switches used by Storage Essentials 5.1?


  1. DMI

  2. RMI

  3. SMI-S

  4. Brocade API


Answer: C


QUESTION: 118

A customer has an EMC CLARiiON storage system. Which software must be installed in

addition to HP Storage Essentials?


  1. EMC DeltaMark


  2. EMC Array Viewer

  3. EMC Navisphere CLI

  4. EMC Config Manager


Answer: C


QUESTION: 119

In addition to HP Storage Essentials, which software is required to provision McData Fibre Channel switches?


  1. No additional software is required.

  2. McData EFC Manager with the McData Bridge Agent must be installed.

  3. McData Fabric View must be installed on the management server and SMTP must be correctly configured.

  4. McData EFC Manager must be installed on any host and the Discovery Agent is required on the management server.


Answer: B


QUESTION: 120

HP Storage Essentials licensing is partially based on Managed Access Ports (MAPs). Which

devices add MAPs? (Select three.)


  1. hosts

  2. fabric switches

  3. network switches

  4. Fibre Channel disks

  5. storage subsystems

  6. memory channel HBAs


Answer: A, B, E


QUESTION: 121

Which software must be installed, licensed and configured to discover an EMC Symmetrix

storage array?


  1. EMC Navisphere CLI

  2. EMC Solutions Enabler

  3. Command View Symmetrix

  4. HI Command Device Manager


Answer: B


QUESTION: 122

A customer with an EVA 5000 managed by a Storage Management Appliance (SMA), buys an


EVA 6000 and wants to integrate it using the same SMA. What is required to integrate both EVAs into HP Storage Essentials?


  1. SMI-S for EVA3000/5000

  2. SMI-S for EVA5000/6000

C. SMI-S for EVA3000/4000/5000/6000/8000

D. SMI-S for EVA3000/5000 and SMI-S for EVA 4000/6000/8000


Answer: C


QUESTION: 123

What is disabled within HP Systems Insight Manager when it is connected to Storage Essentials?


  1. SMI CIMOM discovery

  2. SMI Storage discovery

  3. SMI-based health status monitoring

  4. SMI CIM discovery status monitoring


Answer: B


QUESTION: 124

What is a function of the Storage Essentials connector?


  1. forwards SNMP traps from infrastructure devices to Storage Essentials

  2. forwards HP Systems Insight Manager discovery information to Storage Essentials

  3. synchronizes the deletion of events between HP Systems Insight Manager and Storage Essentials

  4. replace the Storage Essentials GUI by integrating all function into the HP Systems Insight Manager GUI


Answer: B


QUESTION: 125

What do the capacity and utilization reports display?


  1. host performance - CPU and memory usage

  2. device utilization - a centralized view of who is using how much capacity

  3. file utilization - frequently used files and unused files which may be archived to tape or optical media

  4. storage utilization - thresholds set by the administrators that provide notification when additional storage capacity must be added


Answer: B


QUESTION: 126

How does the integration of HP Storage Essentials with HP Systems Insight Manager improve


efficiency?


  1. Infrastructure asset management is simplified.

  2. All discovered items are automatically stored in an Access database.

  3. Storageview presents discovery results directly in HP Systems Insight Manager.

  4. HP Storage Essentials and HP Systems Insight Manager store their discovered information on a UNIX server.


Answer: A


QUESTION: 127

Which Storage Essentials plug-in can be used to monitor a supported backup solution?


  1. dbAdmin utility

  2. Backup Manager

  3. RMAN backup manager

  4. Storage Essentials backup utility


Answer: B


QUESTION: 128

What does HP Systems Insight Manager provide? (Select two.)


  1. a web based management tool

  2. integrated Command Line Interface

  3. support limited to SNMP-based systems

  4. no support for Web Based Enterprise Management systems

  5. support for Distributed Management Interface on all platforms


Answer: A, B


QUESTION: 129

Which operating system is supported for an HP Storage Essentials management server?


  1. HP-UX

  2. SGI IRIX

  3. SUN Solaris

  4. Microsoft Windows (32-bit)


Answer: D


QUESTION: 130

What are management server components of HP Storage Essentials? (Select three.)


  1. SAN Explorer

  2. Global Explorer


  3. Capacity Manager

  4. Application Viewer

  5. Storage Replicator

  6. Performance Manager


Answer: C, D, F


HP HP0-922 Exam (Implementing and Supporting HP Storage Essentials v5.1) Detailed Information

HP0-922 - Implementing and Supporting HP Storage Essentials v5.1


HP0-922 Test Objectives




References:


Download Hottest Pass4sure Certification Exams - CSCPK
Complete Pass4Sure Collection of Exams - BDlisting
Latest Exam Questions and Answers - Ewerton.me
Pass your exam at first attempt with Pass4Sure Questions and Answers - bolink.org
Here you will find Real Exam Questions and Answers of every exam - dinhvihaiphong.net
Hottest Pass4sure Exam at escueladenegociosbhdleon.com
Download Hottest Pass4sure Exam at ada.esy
Pass4sure Exam Download from aia.nu
Pass4sure Exam Download from airesturismo
Practice questions and Cheat Sheets for Certification Exams at linuselfberg
Study Guides, Practice questions and Cheat Sheets for Certification Exams at brondby
Study Guides, Study Tools and Cheat Sheets for Certification Exams at assilksel.com
Study Guides, Study Tools and Cheat Sheets for Certification Exams at brainsandgames
Study notes to cover complete exam syllabus - crazycatladies
Study notes, boot camp and real exam Q&A to cover complete exam syllabus - brothelowner.com
Study notes to cover complete exam syllabus - carspecwall
Study Guides, Practice Exams, Questions and Answers - cederfeldt
Study Guides, Practice Exams, Questions and Answers - chewtoysforpets
Study Guides, Practice Exams, Questions and Answers - Cogo
Study Guides, Practice Exams, Questions and Answers - Cozashop