extraordinary source of first rate C2010-518 mind dumps, correct answers.

C2010-518 free online test | C2010-518 pass marks | C2010-518 mock test | C2010-518 certification sample | C2010-518 cheat sheets - cscentral.com



C2010-518 - IBM Tivoli Storage Manager V7.1.1 Administration - Dump Information

Vendor : IBM
Exam Code : C2010-518
Exam Name : IBM Tivoli Storage Manager V7.1.1 Administration
Questions and Answers : 128 Q & A
Updated On : October 23, 2017
PDF Download Mirror : C2010-518 Dump
Get Full Version : Pass4sure C2010-518 Full Version


Need real questions of C2010-518 exam? Download here.

Found out this good source after a long time. Everyone here is cooperative and competent. Team provided me very good material for C2010-518 preparation.

these C2010-518 present day dumps works exceptional inside the actual take a look at.

hi! i'm julia from spain. need to bypass the C2010-518 exam. however. My English may be very bad. The language is easy and lines are quick . No trouble in mugging. It helped me wrap up the guidance in 3 weeks and i surpassed wilh 88% marks. now not capable of crack the books. lengthy strains and difficult words make me sleepy. needed an clean manual badly and finally observed one with the cscentral mind dumps. I were given all query and answer . first rate, cscentral! You made my day.

put together C2010-518 Questions and solutions otherwise Be prepared to fail.

are you able to odor the candy perfume of victory I know i will and it's miles simply a completely lovely smell. you may smell it too if you go online to this cscentral if you want to put together for your C2010-518 test. I did the same element right earlier than my test and turned into very happy with the provider furnished to me. The centers right here are impeccable and once you are in it you wouldnt be concerned approximately failing in any respect. I didnt fail and did quite nicely and so are you able to. try it!

I sense very assured with C2010-518 exam bank.

I am over the moon to say that I passed the C2010-518 exam with 92% score. cscentral Questions & Answers notes made the entire thing greatly simple and clear for me! Keep up the incredible work. In the wake of perusing your course notes and a bit of practice structure exam simulator, I was effectively equipped to pass the C2010-518 exam. Genuinely, your course notes truly supported up my certainty. Some topics like Instructor Communication and Presentation Skills are done very nicely.

No waste of time on internet! located genuine source of C2010-518 questions.

i am scripting this due to the fact I want yo say way to you. i have effectively cleared C2010-518 exam with ninety six%. The check financial institution collection made via your group is incredible. It not handiest offers a actual experience of an online exam however every offers each question with certain explananation in a simple language which is simple to recognize. i'm more than happy that I made the proper choice by using buying your test collection.

Observed these maximum C2010-518 Questions in real test that I passed.

sure, the question bank could be very useful and that i suggest it to anyone who desires to take those assessments. Congrats on a process properly concept out and done. I cleared my C2010-518 tests.

C2010-518 examination prep were given to be this easy.

Passing the C2010-518 exam turned into quite hard for me until i was added with the query & solution through cscentral. a number of the topics appeared very hard to me. tried plenty to study the books, however failed as time was quick. subsequently, the sell off helped me understand the topics and wrap up my instruction in 10 days time. amazing guide, cscentral. My heartfelt way to you.

Shortest questions that works in real test environment.

If you want high quality C2010-518 dumps, then cscentral is the ultimate choice and your only solution. it provides amazing and excellent test dumps which I am saying with full confidence. I always thought that C2010-518 dumps are of no uses but cscentral proved me wrong as the dumps provided by them were of great use and helped me score high. If you are worrying for C2010-518 dumps as well, then you need not to worry and join cscentral.

Where can I download C2010-518 latest dumps?

that is the fine C2010-518 aid on internet. cscentral is one I trust. What they gave to me is extra precious than cash, they gave me schooling. i used to be reading for my C2010-518 test once I made an account on here and what I got in go back laboredbasically like magic for me and i used to be very amazed at how top notch it felt. My C2010-518 test regarded like a singlesurpassed element to me and that i finished achievement.

Passing C2010-518 exam was my first experience but splendid experience!

i am now not an aficionado of on line cscentral, in light of the fact that they're regularly posted via flighty people who misdirect I into studying stuff I neednt trouble with and missing things that I certainly need to realize. notcscentral Q&A. This company offers completely massive cscentral that assist me conquer C2010-518 exam readiness. this is the way by means of which I passed this exam from the second try and scored 87% marks. thanks

See more IBM dumps

C2010-651 | 00M-609 | 000-910 | 000-569 | 000-955 | C2040-406 | 000-873 | 000-704 | 000-221 | 00M-639 | 000-188 | 000-M86 | C9520-423 | C2010-501 | P2050-003 | P2080-088 | LOT-832 | 000-137 | 00M-608 | 000-870 | 000-077 | 00M-668 | 00M-647 | 000-031 | P2180-089 | 000-442 | C2160-667 | P2170-033 | 000-124 | 000-R03 | 000-642 | LOT-836 | 000-120 | C9020-463 | 000-132 | C9020-971 | 000-852 | 000-M194 | M2020-615 | C2090-913 | 000-896 | M8010-241 | 000-630 | 000-M83 | C2150-575 | 000-733 | 000-842 | M6040-427 | M8060-653 | C9550-400 |

Latest Exams added on cscentral

1Z0-453 | 210-250 | 300-210 | 500-205 | 500-210 | 70-765 | 9A0-409 | C2010-555 | C2090-136 | C9010-260 | C9010-262 | C9020-560 | C9020-568 | C9050-042 | C9050-548 | C9050-549 | C9510-819 | C9520-911 | C9520-923 | C9520-928 | C9520-929 | C9550-512 | CPIM-BSP | C_TADM70_73 | C_TB1200_92 | C_TBW60_74 | C_TPLM22_64 | C_TPLM50_95 | DNDNS-200 | DSDPS-200 | E20-562 | E20-624 | E_HANABW151 | E_HANAINS151 | JN0-1330 | JN0-346 | JN0-661 | MA0-104 | MB2-711 | NSE6 | OMG-OCRES-A300 | P5050-031 |

See more dumps on cscentral

642-162 | HP3-C35 | HP2-B119 | 133-S-713-4 | 300-470 | HC-621 | HP0-S34 | 9L0-402 | 000-797 | M2050-242 | 70-414 | 70-338 | 920-165 | 000-915 | HP2-Z25 | 70-343 | VCPC510 | 1Z0-474 | 2V0-631 | 920-331 | C2010-515 | 102-400 | HP0-451 | 000-907 | OG0-9AB | 1Y1-456 | HP0-J28 | HP2-E13 | HP2-Z22 | A00-206 | 1T6-220 | 642-274 | 132-S-911-3 | A6040-752 | 000-N37 | 132-S-900.6 | C2020-011 | 050-686 | PR000041 | 9A0-068 | C2090-560 | 1Y1-A19 | IBMSPSSSTATL1P | 000-M63 | 000-789 | 1Z0-450 | 4A0-101 | 1Z0-160 | ASC-090 | 250-401 |

C2010-518 Questions and Answers

C2010-518


QUESTION: 116

What is required to back up an IBM Tivoli Storage Manager server database?


  1. a media server

  2. a storage pool

  3. a data mover

  4. a device class


Answer: D


QUESTION: 117

Which agent enables an IBM Tivoli Storage Manager client to directly back up and restore data to a tape library on a SAN?


  1. a proxy agent

  2. a recovery agent

  3. a data mover agent

  4. a storage agent


Answer: D


Explanation:

Tivoli Storage Manager allows a client, through a storage agent, to |directly back up and restore data to a tape library on a SAN. Figure1shows a SAN configuration in which a client directlyaccesses a tape or FILE library to read or write data.


QUESTION: 118

Assume a backup occurs every night and file a1 changes every day. The administrator has the following copygroup definitions: Number of versions keptfor existing files = 30 Number of versions kept for deleted files = 30 Number of days to keep extra versions = 30 Number of days to keep the last version= 180 After 30 days, file A1 was deleted. How many versions would be available on day 120?


  1. 180

  2. 1

  3. 30

  4. 120


Answer: D


QUESTION: 119

Where is node replication enabled?


  1. source server only

  2. enabled on the target server and disabled on the source server

  3. on both source and target server


Answer: A


QUESTION: 120

When can an IBM Tivoli Storage Manager storage pool be a LAN-free destination?


  1. when the storage pool uses a device that has an IBM Tivoli Storage Manager defined disk library

  2. when the storage pool uses a device that is network attached (NAS)

  3. when the storage pool uses a device that is shared on a SAN

  4. when the storage pool uses a device that has device type DISK


Answer: A


QUESTION: 121

What happens when a database backup specifies 4 data streams but the device class used has a MOUNTLIMIT parameter set to 2?


  1. The database backup uses 2 data streams.

  2. The database backup fails.

  3. The database backup uses 4 data streams.

  4. The database backup uses the default of 1 data stream.


Answer: A


Reference:

www- 01.ibm.com/support/knowledgecenter/SSGSG7_6.3.4/com.ibm.itsm.srv.doc/t_db_streams_ specify.html(see tips, 3rd bulleted point)


QUESTION: 122

Which communication must be set up between the storage agent and IBM Tivoli Storage Manager?


  1. Library client communication

  2. Server-to-Server communication

  3. LAN Free communication

  4. Server Shared Memory communication


QUESTION: 123

How is a specific client backup data directed to a management class?


  1. use thedefine associationcommand to link the management class with the node definition

  2. use the include exclude list

  3. use the copygroup option in client options file

  4. use mgmtclass entry in the server node definition


Answer: C


QUESTION: 124

If node replication rules are specified at both the server definition and the node definition, which takes precedence?


  1. server definition

  2. neither as replication will fail unless both entries are the same

  3. the one with the highest priority

  4. node definition


Answer: D


QUESTION: 125

The dsmerror.logstates that a file is in use by another process and cannot be backed up. Which backup policy attribute should be examined to determine the criteria that are used for a file backup?


  1. absolute

  2. frequency

  3. serialization

  4. mode


Answer: D


QUESTION: 126

Where are the deduplication hash sums (extents) stored when using client side deduplication in IBM Tivoli Storage Manager V7.1.1 (TSM) Server?


  1. in the TSM client log

  2. on the client in the deduplication hash database

  3. in the TSM server database

  4. on the client in the registry


Answer: C


QUESTION: 127

Access to the IBM Tivoli Storage Manager (TSM) Operations Center is through which interface?


  1. TIPADMIN

  2. TSM Command Line

  3. Web Browser

  4. TEMS Web Interface


Answer: C


Reference:

www-01.ibm.com/support/docview.wss?uid=swg21641857


QUESTION: 128

What does thepreparecommand do?


  1. prepares tapes so they can be checked in as scratch volumes

  2. starts the database recovery process

  3. generates the Disaster Recovery plan file

  4. mounts volumes required for database restore


Answer: C


Reference:

www- 01.ibm.com/support/knowledgecenter/SSAVT2_5.5.0/com.ibm.itsm390n.doc/b_adminref_z os221.htm


IBM C2010-518 Exam (IBM Tivoli Storage Manager V7.1.1 Administration) Detailed Information

C9060-518 Test Information / Examination Information


Number of questions : 70
Time allowed in minutes: 90
Required passing score : 64%
Languages : English


C9060-518 Objectives




References:


Download Hottest Pass4sure Certification Exams - CSCPK
Complete Pass4Sure Collection of Exams - BDlisting
Latest Exam Questions and Answers - Ewerton.me
Pass your exam at first attempt with Pass4Sure Questions and Answers - bolink.org
Here you will find Real Exam Questions and Answers of every exam - dinhvihaiphong.net
Hottest Pass4sure Exam at escueladenegociosbhdleon.com
Download Hottest Pass4sure Exam at ada.esy
Pass4sure Exam Download from aia.nu
Pass4sure Exam Download from airesturismo
Practice questions and Cheat Sheets for Certification Exams at linuselfberg
Study Guides, Practice questions and Cheat Sheets for Certification Exams at brondby
Study Guides, Study Tools and Cheat Sheets for Certification Exams at assilksel.com
Study Guides, Study Tools and Cheat Sheets for Certification Exams at brainsandgames
Study notes to cover complete exam syllabus - crazycatladies
Study notes, boot camp and real exam Q&A to cover complete exam syllabus - brothelowner.com
Study notes to cover complete exam syllabus - carspecwall
Study Guides, Practice Exams, Questions and Answers - cederfeldt
Study Guides, Practice Exams, Questions and Answers - chewtoysforpets
Study Guides, Practice Exams, Questions and Answers - Cogo
Study Guides, Practice Exams, Questions and Answers - Cozashop